Efter en cirka ti måneder lang renoveringsproces er restaurant Sgoyi, som bliver en af Danmarks største restauranter med plads til op imod 400 spisende gæster, nu endelig klar til at invitere indenfor i den kommende uge.
Copy link address
Mathilde Nygaard Jespersen mnyje@jfm.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Hele indretningen i restauranten er holdt i middelhavs-tema. Det er ved buffet-bordene her, som har store sejl for enden, at man finder alle de lune retter samt et afkølet område med sushi. Når man vælger fra buffeten, betaler man en pris, hvori der også er inkluderet dessert og drikkevarer. Derudover har man mulighed for at bestille fra køkkenet, hvis der eksempelvis er noget særligt sushi, man godt kunne tænke sig. Foto: Søren Gylling -
Tom-Nan er manden bag restaurant Sgoyi, som har første åbningsdag mandag den 8. april. Restauranten bliver en af Danmarks største med plads til op imod 400 gæster. I restauranten er der mulighed for at spise et bredt udvalg af mad fra buffet i skikkelse af alt fra diverse lune retter til sushi. Buffeten, som Tom-Nan står ved her, er til sushi, så den køler boksene ned og giver derfor lidt "røg" fra sig, som man også ser på billedet her. Foto: Søren Gylling -
Ved de to køkkener bagerst i billedet her er der mulighed for dels at bestille sushi og dels at få stegt en wok-ret, som man selv kan bestille indholdet af ved at vælge kød, grøntsager og lignende fra buffeten. Foto: Søren Gylling -
Rummet her er det ene af de to, som man har mulighed for at booke, hvis man eksempelvis ønsker at holde en privat fødselsdag, konfirmation eller lignende. Her kan man sidde i fred og ro og lukke af ud til resten af restauranten. Foto: Søren Gylling -
Tom-Nan står her ved siden af en af de serverings-robotter, som kommer til at køre rundt i restauranten. Den vil køre mellem bordene og køkkenet og levere eksempelvis sushi, som man har bestilt via sin egen mobiltelefon, når man scanner en QR-kode. Foto: Søren Gylling -
Bagerst i den store restaurant er der et legeområde, hvor børnene kan få lov til at hygge sig, mens de voksne slår mave ved bordet. Foto: Søren Gylling -
Tom-Nan står i forvejen bag Kolding Sushihus og Vejen Sushihus, men de seneste ti måneder har han stået bag en større renovering af de tidligere Aldi-lokaler, og han kan altså nu glæde sig over, at man endelig kan byde inden for i den nye restaurant. Foto: Søren Gylling -
Foto: Søren Gylling -
Foto: Søren Gylling -
Foto: Søren Gylling -
Foto: Søren Gylling -
Foto: Søren Gylling -
Foto: Søren Gylling